cubaism.com hotels - boek overal in Cuba hotels
English Español Français Русский Português Türkçe بهاس ملاي Cрпски Slovenščina Deutsch Dutch Hrvatski Italiano 한국어 日本語 简体中文 Український Polski României Latvijas Čeština عربى
Thuis :: Hotels :: Mijn Account :: Mijn Winkelwagen
Reis Gids - Camaguey, Cuba
Het landschap van de provincie Camaguey is voornamelijk plat, met zo hier en daar palmbomen. Daarintegen is de grond één van de meest vruchtbare in het land waardoor het geschikt is voor het verbouwen van suikerriet. De omgeving is ook thuis aan vee landschap en kuddes koeien die te gebruiken zijn voor hun vlees en melk.

Deze provincie heeft een belangrijke havenstad genaamd Nuevitas. Hier worden jaarlijks duizenden tonnen aan suiker verhandeld, geproduceerd door de 13 provinciale suikermolens. Camaguey is ook thuis aan de nieuwe hippe beach resort Playa Santa Lucia gelegen op 100km ten noorden van de stad.
Camaguey Stad
Het was één van de meest belangrijke steden in de koloniale periode, tegenwoordig heeft het vele onwispelturige kerken en sommige gerestaureerde hotels zoals de Plaza San Juan de Dios.

Nadat je de stad bezocht en bejen heb zal je ongetwijfeld een waardering hebben voor de lokale held, Ignacio Agramonte, er is zowel een een park als musuem opgedragen in zijn naam. De stad zelf is éé van de mooiste in Cuba, vol met architecturele bezienswaardigheden die getuigen voor zijn koloniale verleden.

Niet ver van het treinstation kan je Het Museum van de geboorteplaats van Ignacio Agragmonte vinden. bezoek de La Mercad kerk, of het beste wat de stad te bieden heeft, Plaza San Juan de Dios, dit is een oud stenen vierkant object omringd door fel belichte, één verdieping hoge gebouwen en een geweldige geelgekleurde kerk aan de zijde wat een gerestaureerd ziekenhuis is geweest.
Florida
De leefgemeenschap van Florida is begrenst in het noorden door de leefgemeenschap van Turfen en Emerald, in het zuiden door Slopes, het oosten door Camagüey en in het westen door de Baraguá gemeenschap van de blinde provincie van Avila en de Carribische zee. Gelocaliseerd ten centraal westen vind je de Caonao rivier. De Heuvel van Urabo is ook zeker de moeite waard om te bezoeken, hier vind nog steeds karakteristieken van de strijd van de oorlog uit 1895.
Nuevitas
Gelegen op ongeveer 68km ten noorden van de stad, een groot deel van de omgeving is industrie terrein en elektriciteits stations, wat de grootste in Cuba zijn. Er zijn een aantal nette stranden dichtbij die geschikt zijn om te zwemmen.
Playa Santa Lucia
Playa Santa Lucia begint al snel een populaire vakantie bestemming te wordenvoor westerse pakket reizigers en is een geweldige locatie voor om te duiken, omdat je meer dan 50 soorten koraal kan vinden in de wateren. Zonsondergang in de omgeving is spectaculair. Het is aangeraden om de koraalriffen van La Boca te bezoeken, wat een kleine vissersdorpje is 6,5 kilometer ten westen van de algemene resort. La Boca is één van de meest geliefde locaties in Cuba.
Sierra de Cubitas
The municipal seat is located in Cubitas. In 1899, dozens of US farmers and artisans settled in Cubitas. Historically the municipality had big citrus fruit plantations employing a big community of Haitian immigrants that have since settled here.
Reis Gids
UK Sales :: Audrey :: +44 20 7498 8555 of 0800 298 9555
VS & Canada :: Jeffery of Bastien :: Bel Gratis 888 361 9555
Havana Toeristen centrum :: Idelsis :: +53 7 863 9555
(minder dan 10 dagen)
Mogelijk gemaakt door Bizloco eTravel Systeem bedient door Cubaism Ltd voor cubaism.com
Cuba
© 2012 Nigel Hunt - Alle Rechten Gereserveerd