cubaism.com hotels - boek overal in Cuba hotels
English Español Français Русский Português Türkçe بهاس ملاي Cрпски Slovenščina Deutsch Dutch Hrvatski Italiano 한국어 日本語 简体中文 Український Polski României Latvijas Čeština عربى
Thuis :: Hotels :: Mijn Account :: Mijn Winkelwagen
Reis Gids - Las Tunas, Cuba
De geschiedenis van de provincie is nogal kleurvol, zoals de legende je zou doen geloven. Het verhaal gaat dat, in 1519 een Spanjaard genaamd Alonso de Ojeda, zijn schip verloor en de eer aan een beeld van de Maagd Mary opdroeg vanwege het overleven van de ramp op wonderbaarlijke wijze.Tijdens zijn reis door het land beloofde hij het beeldje aan het eerste dorp te doneren waar hij langs zou komen.Toen hij aankwam bij de indiaanse stad Cueyba gaf hij dit aan de lokale stamhoofd en gaf aan dat er een kerk gebouwd moest worden in eer van haar goddelijkheid.Het landschap van La Isleta in de gemeente van Manati en Monte Cabaniguan in het zuiderse Las Tunas zal in de toekomst grote trekpleisters worden voor toeristen.
Cerro de Caisimu
Cerro de Caisimú took its name from the height where the installation lies. From there the visitor can watch one of the most beautiful sights of the Las Tunas region, at the East of the country.

Its commanding views perhaps not surprising meant it was the setting for numerous skirmishes between Revolutionary and Batista's forces.
Covarrubias
Om op de witte strand van Covarrubias te lopen en doorweekt te zijn door warme golfen, is zonder twijfel, een van de beste uitnodigingen van de provincie Las Tunas.
Las Tunas Stad
De hoofdstad van de provincie heeft dezelfde naam, 662km ten Oosten van Havana.
Reis Gids
UK Sales :: Audrey :: +44 20 7498 8555 of 0800 298 9555
VS & Canada :: Jeffery of Bastien :: Bel Gratis 888 361 9555
Havana Toeristen centrum :: Idelsis :: +53 7 863 9555
(minder dan 10 dagen)
Mogelijk gemaakt door Bizloco eTravel Systeem bedient door Cubaism Ltd voor cubaism.com
Cuba
© 2012 Nigel Hunt - Alle Rechten Gereserveerd