cubaism.com hotels - boek overal in Cuba hotels
English Español Français Русский Português Türkçe بهاس ملاي Cрпски Slovenščina Deutsch Dutch Hrvatski Italiano 한국어 日本語 简体中文 Український Polski României Latvijas Čeština عربى
Thuis :: Hotels :: Mijn Account :: Mijn Winkelwagen
Hotel El Comendador , Oud Havana, Havana, Cuba
El Comendedor
Hotel El Comendador
Hotel Habaguanex El Comendador Lobby
El Comendador Lobby
Double Room At Hotel El Comendador
Hotel El Comendador Standard Room
[+] Straat route & Sataliet beeld
Bekijk prijzen & Beschikbaarheid Boek Dit Hotel
Meer Hotel El Comendador
Habaguanex
Historische Hotels
Stadshotels
Dit comfortabele hotel, die faciliteiten deelt met Hostal Valencia, is gevestigd in een 18e eeuws gebouw, die in bezit was van de familie Don Pedro Regalado Pedroso en Zayas, hij was Comendador de la Orden de Isabel la Católica’. Hotel Hostal Valencia is zo populair geworden dat het vaak frustrerend vol geboekt is, maar daarintegen is Hotel El Comendador veel beter en rustiger, ook al is hij iets duurder. De kamers zijn erg comfortabel. Ze hebben airco. Iets wat de Valencia niet heeft, dit is je zeker aangeraden, tenzij je een kamer kiest met een hoge plafond. De kamer rechts bovenaan heeft uitzicht op de Dina Princess of Wales tuin en de schepen die komen en gaan langs de haven. De tapas bar op de begane grond is uitstekend en word veel gebruikt door Europeanse bewoners van Havana.

De Comendador is nu in bezit van kantoor van stadsgeschiedenis en dus gaan al zijn winsten naar de restauratie en onderhoud van het historische centrum.
© 2009 Nigel Hunt
Nog Niet Beoordeeld Door Nigel
Beoordeeld op 12 Jan 2016 door philip m van United Kingdom
I would have marked this as excellent if it were not for one miserable staff member who unfortunately was our first point of contact. If the expression "face like a slapped a**e" means anything to you then you'll know what I mean (Its an English expression)! Anyway, all other staff were delightful and the chef spoke with us at the bar and persuaded us to try his paella, which was great. The 3-piece band that payed in the evenings was one of the best that we saw/listened to over our 12 days on the Island and the breakfast service and quality was very very good. Beautiful building and rooms and the best possible location in my opinion.
Gemiddelde prijzen van 1 Beoordeling(en) van dit hotel
24 hour reception
Airco
Auto verhuur
Beveiligings personeel
Breakfast - à la carte
Hotel is recent gerenoveerd
Internationale keuken
Internet toegang
Kabel televisie
Luggage storage
Malecon max 5 min lopen
Mastercard & Visa (Geen VS kaarten) worden geaccepteerd
Nachtclub dichtbij
Nationaal & Internationaal telefoon
Oud gerestaureerd gebouw
Receptie personeel spreekt Spaans, Engels, Duits en Italiaans
Restaurant
Schoen poetser
Taxi bureau
Toeristen kantoor
Voltage 110/120
Winkels max 2 min lopen
Details van Standaard Kamer  
Er zijn twee soorten kamers in de Hotel Comendador, Kamers met hoge plafond op de bovenste verdieping en kamers met lagere plafond op de lagere verdiepingen. De kamers met hoge plafonds zijn erg aantrekkelijk, zoals we al in de introductie lieten weten, Kamer 14 heeft met uitstek een goed uitzicht op Diana, Princess of Wales tuin en de haven. Met Havana’s oude koloniale meubels en de hoge blauwe plafond is de kamer ingericht, oude muurprinten en leeuwen poten zijn ook terug te vinden in de kamers. De andere kamers zijn mischien iets minder ruimtelijk wat betreft hoogte, maar hebben wel een mooie ijzeren bedden en kleine raampjes, met deuren die naar buiten openklappen. Ook de badkamers zijn zo ingericht. Vele klanten hebben devoorkeur voor de kleinere kamers dan de grotere opties op de verdiepingen erboven.
© 2009 Nigel Hunt
110 Volt stopcontact
Airco
Badkamer
Balkon (je nach Verfügbarkeit)
Dubbele bedden
Haardroger
Kamer kluis
Kingsize bedden
Minibar
Sataliet TV
Spijlenbed (op aanvraag)
Telefoon
Twee bedden
Warm en koud water
Details van Junior Suite  
Hier is niet veel verschil tussen de standaard hoge plafond kamers en de 3 junior suite kamers. De inrichting is vrijwel hetzelfde, maar de junior suites hebben het voordeel van een kleine bezoeks ruimte voor de gasten. De stoelen zijn erg formeel in stijl, alhoewel het ongepast is om te loungen in deze Castiliaanse stijl stoelen.
© 2009 Nigel Hunt
110 Volt stopcontact
Airco
Badkamer
Balkon (je nach Verfügbarkeit)
Haardroger
Kamer kluis
Kingsize bedden
Minibar
Sataliet TV
Spijlenbed (op aanvraag)
Telefoon
Warm en koud water
Gids naar Oud Havana
Het hart en ziel van Havana is de stads oude centrum Habana Vieja, geroepen tot Erfenis van de Mensheid Locatie in 1982 door UNESCO.
UK Sales :: Audrey :: +44 20 7498 8555 of 0800 298 9555
VS & Canada :: Jeffery of Bastien :: Bel Gratis 888 361 9555
Havana Toeristen centrum :: Idelsis :: +53 7 863 9555
(minder dan 10 dagen)
Mogelijk gemaakt door Bizloco eTravel Systeem bedient door Cubaism Ltd voor cubaism.com
Cuba
© 2012 Nigel Hunt - Alle Rechten Gereserveerd