cubaism.com hotels - rezerva un hotel oriunde in Cuba
English Español Français Русский Português Türkçe بهاس ملاي Cрпски Slovenščina Deutsch Dutch Hrvatski Italiano 한국어 日本語 简体中文 Український Polski României Latvijas Čeština عربى
Acasa :: Hoteluri :: Contul meu :: Cosul meu
Travel Guide - Ciego de Avila, Cuba
Ciego de Avila este cel mai plat din provincia Cuba, care nu crește niciodată peste 50 de metri deasupra nivelului mării. Deși există puține râuri care trec prin provincie, există un sistem bun de irigare subterană care face zona fertilă și productivă; Zahărul din trestie de zahăr și plantațiile de ananas formează majoritatea culturilor locale.

Provincia a fost odată o casă pentru o populație indiană mare și există câteva locuri semi-conservate care merită privite. Există, de asemenea, rămășițe ale fortificațiilor, construite la sfârșitul secolului al XIX-lea, care au fost utilizate pentru a diviza insula în timpul războiului de independență.
Cayo Coco
Cayo Coco este cea de-a patra insulă în ceea ce privește dimensiunea care formează arhipelagul cubanez; Cu 370 kilometri pătrați, este situat la coasta atlantică a Cubei, aproape de Canalul Viejo de Bahamas. Este legat de pământul principal printr-un drum de piatră de 17 km.

Astăzi, Cayo Coco este un loc paradisiacal relevant pentru echilibrul și gradul de conservare a ecosistemului pe care la atins, protejând atmosfera virgină izolată de lumea modernă. Plaja are o lungime de 10 km, nisip fin și ape limpezi și calde.

O rezervă privilegiată pentru floră și faună, această cheie gazdă a speciilor, cum ar fi păsările de vânătoare, în special de nucă de cocos dupa care a fost numita insula, heron gri, și flamingo roz , peste 30 000 și efectiv este printre cele mai mari din lume. Este, de asemenea, un habitat preferat pentru alte specii de păsări, cum ar fi cormoranul, ciocănitoarea, mierla, pelicanii și multe specii de rațe.

Un recif de corali de peste 10 km lungime, adaugă mai multă atracție la locul; Diversitatea și abundența speciilor marine fac scafandrii să se simtă într-un adevărat acvariu.

Foarte puține locuri în lume pot concura cu o asemenea frumusețe; Se pot găsi Mega lops atlantica, trachinotul, precum și bibani mari, meros, rechini și baracude, adăugând o atracție sporită pentru scufundări în locurile pe care le oferă "Centrul de scufundări Coco".
Cayo Guillermo
Doar la vest de Cayo Coco se află Cayo Guillermo, o cheie de corali mult mai mică conectată la Cayo Coco printr-o șosea. Mangrovele de pe coasta de sud a insulei Cayo Guillermo sunt casa pentru flamingo și pelicani roz și există o mare diversitate de pești tropicali și crustacee pe reciful Atlanticului. Acesta a fost un loc de pescuit preferat al scriitorului american Ernest Hemingway, care l-a menționat pe Cayo Guillermo în cartea sa "Insulele din cursul de apă".

Principalul hotel este numit Villa Cojimar, pentru satul de pescuit din apropierea Havanei, unde Hemingway și-a păstrat barca, iar restaurantul stațiunii este numit Bodeguita de Guillermo, după Havana barul favorit al lui Hemingway, Bodeguita del Medio.

Playa Pilar, o plajă albă minunată lângă capătul de vest al orașului Cayo Guillermo, este numită pentru barca lui Hemingway.
Cayo Guillermo este probabil prima destinație de pescuit sportiv din Cuba. Facilitățile de pescuit de adâncime sunt bune, iar câteva lacuri de apă dulce de pe continent sunt la distanță de mers pe jos.
Ciego de Avila City
Orașul, la 460 km est de Havana și 110 km vest de Camaguey, s-a dezvoltat ca o locuință istorică pe jumătate; Călătorii au folosit-o ca o gaură de udare peste noapte înainte de a continua pe insulele Trinidad și Santo Domingo în secolul al XIX-lea.

Un loc interesant de vizitat este Parque Marti și la câțiva blocuri de acolo este Teatro Principal, un teatru de 500 de locuri, care urmează să fie supus unor lucrări de restaurare. Acesta a fost construit de o femeie bogată , Angela Hernandez Viuda de Jimenez, care sa luptat pentru a crea o mecca culturală în orașul său natal.

Muzeul Provincial de pe Calle Jose Antonio Eschevarria merită o vizită dacă sunteți interesat de rolul zonei în lupta pentru răsturnarea Batista, în timp ce clădirea Centro Provincial de Arte de pe Calle Independencia poate face apel la unii. Casa de la Trova din Libertad nr 130 poate oferi uneori o noapte proastă.

Traficul în oraș este aproape tot condus de cai, iar cea mai lungă călătorie posibilă cu poneiul ar trebui să coste doar câțiva pesos.Orașul este construit pe un sistem strict de rețea, centrat pe Parque Marti, dar există câteva clădiri notabile, cel mai popular loc de întâlnire de pe piață este Casa de Agua (Casa de apă), care servește pahare gratuite ale apei minerale locale, Precum și refrescule de casă (băuturi răcoritoare) și sucuri de fructe.
Moron
Acest mic oraș de coastă se află la 36 km nord de Ciego de Avila. Cetățenii săi, cunoscuți sub numele de moronieni, și-au trăit în mod tradițional viața de pescuit, deși, cu turismul care începe să înflorească în stațiunea Cayo Coco din apropiere, orașul se așteaptă cu optimism spre un viitor nou și mai lucrativ.

Aproape de orașul de pe coasta de nord se află o lagună ciudată numită Laguna de la Leche, care găzduiește o varietate de animale sălbatice, mai ales câteva mii de flamingos, este un lac de pescuit prim și, prin urmare, este foarte popular cu pescarii, Cel mai mare rezervor natural și a fost important din punct de vedere strategic în timpul Războiului de Independență al Cubei din 1895. Este o lagună albă, albă, din depozitele de carbonat de sodiu care par să hrănească snook și tarpon.
Travel Guides by Province
UK Sales :: Audrey :: +44 20 7498 8555 or 0800 298 9555
USA & Canada Sales :: Jeffery or Bastien :: Toll Free 888 361 9555
Havana Tourist Center :: Idelsis :: +53 7 863 9555
(mai putin de 10 zile)
Powered by Bizloco eTravel System operated by Cubaism Ltd pentru cubaism.com
Cuba
© 2012 Nigel Hunt - All Rights Reserved.