cubaism.com hotels - rezervišite hotel bilo gde na Kubi
English Español Français Русский Português Türkçe بهاس ملاي Cрпски Slovenščina Deutsch Dutch Hrvatski Italiano 한국어 日本語 简体中文 Український Polski României Latvijas Čeština عربى
Glavna Stranica :: Hotels :: Moj Nalog :: Potrošacka Korpa
Hotel San Basilio , Santiago de Cuba Grad, Santiago de Cuba, Kuba
[+] Satelitski Snimak i mape ulica...
Proverite Cene i Raspoloživost Rezervišite ovaj Hotel
O Hotel Encanto San Basilio
Encanto
Hoteli u Centru Grada
Istorijski Hoteli
Najdželovi Hoteli Preporuke
Hotel Encanto San Basilio se nalazi u Santiago de Cuba mestu, drugom najvećem gradu na Kubi. Zdanje je originalno sagradjeno u drugoj dekadi dvadesetog stoleća i posle pune restauracije ponovo je otvoreno u Julu 2003 godine. San Basilio se nalazi na jako lepom mestu za istraživanje grada. U ulici je istog imena i preporučujemo ga za one koji vode računa o budžetu.

Hotel ima ogromne prozore, kovačku radnju sa dvostrukim stepenicama i mali balkon u centru. 8 soba u hotelu kao i mali restoran poseduju nameštaj dekorisan u stilu sa arhitekturom zdanja. Hotel opslužuje 15 profesionalaca koji vam nude svoje usluge i čini sve ne bi li vam provod bio bolji.

Hotel San Basilio svoje usluge nudi i onima koji nisu gosti hotela. Oni mogu jesti i piti u hotelskom restoranu ili u baru u foajeu.
© 2013 Nigel Hunt
Neocenjeno od Najdžela još
Ocenjeno 07 Apr 2010 od strane maryse d iz France
Excellent petit hôtel, avec beaucoup de charme et très tranquille, bien qu'en plein centre de Santiago.<br>Jolies chambres décorées avec goût, comme l'hôtel.<br>Un endroit où on se sent bien et où on a envie de revenir.
Average rating from 1 recenzija ovog hotela
Bar u Predvorju
Klimatizacija
Nacionalni i Medjunarodni Telefon
Osoblje Recepcija priča Španski, Engleski, Francuski, Nemački, Italijanski
Prodavnice maksimum dva minuta hoda
Restoran
TV Soba i Bar (Medjunarodni kanali)
Zdanje restaurirano
Detalji Standardne  
San Basilio has 8 guest rooms which are all ensuite, comfortable & clean. The rooms all have high ceilings & elegant fittings, with air conditioning, safe, satellite TV & mini-bar. There can be noise pollution, with rooms at the front susceptible to road noise, though this is to be expected in such a central hotel.
© 2013 Nigel Hunt
Vodič za Santiago de Cuba Grad
Santiago de Cuba, kubanski drugi grad po veličini, je vrlo vruć, brdovit, neki put i iscrpljujući grad ali je i u isto vreme zavodljiv i lagan. Sagradjen je na nekoliko susednih brda, gleda na ogroman zaliv s jedne strane, a sa druge se lagano uspinje ka čuvenom planinskom vencu Sierra Maestra, što ga čini definitivno jednim od najživopisnijih kubanskih gradova. Bučne, raznim bojama ukrašene ulice se prostiru gore-dole uz brda. Sve voda ka centru grada i šetnja njima predstavlja pravi užitak.Santiago poseduje izuzetnu živost sa svojim prvenstveno mulato stanovništvom (mešavina evropljana i afrikanaca) koji su prijateljski raspoloženi. Razlog za to su muzika i ples.Santiago de Cuba ima dosta toga da ponudi posetiocu. Mnoštvo interesantnih muzeja, zdanja i mesta, uključujući Moncada kasarnu (mesto začetka kubanske revolucije), muzej Emilio Bacardi, katedrala, zamak Morro itd...

Prodaja u Velikoj Britaniji :: Audrey :: +44 20 7498 8555 ili 0800 298 9555
SAD & Prodaja u Kanadi :: Jeffery ili Bastien :: Besplatno 888 361 9555
Turistički Centar Havane :: Idelsis :: +53 7 863 9555
(manje od 10 dana)
Dizajn uradjen od Bizloco eTravel System koga kontroliše Cubaism Ltd za cubaism.com
Cuba
© 2012 Nigel Hunt - All Rights Reserved.